Nosiljka za bebe – Baby Tula

Baby Tula Linen dizajniran je imajući na umu prirodnu ljepotu zemlje. Izrađena je od najfinijeg lana i ima češljanu pamučnu površinu koja nosiljci daje iznimna prirodna svojstva – snagu, svježinu i mekoću. Nosiljka Baby Tula Explore je svestrana i praktična, što je čini savršenom za korištenje u nekoliko pozicija. Najprikladnija je za korištenje od rođenja nadalje, do 20 kg težine. Svaki položaj za nošenje je udoban i podržava zdrav razvoj kukova i kralježnice kod djece.

Baby Tula Linen Carrier je izrađen od 52% lana i 48% češljanog pamuka, što mu daje čvrstoću i hladnoću lana, a istovremeno kombinira mekoću pamuka. Biorazgradiv je, hipoalergen i prozračan, što je posebno važno u toplijim podnebljima. Nosiljka Baby Tula popularan je izbor roditelja zbog brojnih značajki koje im olakšavaju život. Ova nosiljka je udobna, svestrana i ima gomilu izvrsnih značajki koje olakšavaju roditeljstvo. Među tim značajkama su višestruki položaji za nošenje, široki pojas i višestruki remeni koji ga čine sigurnim i udobnim za vas i vašu bebu.

Ova nosiljka se može koristiti u različitim položajima, uključujući i položaj djeteta okrenutog prema naprijed. Na taj način beba može lako vidjeti što se oko nje događa, a roditelju također olakšava nošenje djeteta. Veličina nosiljke može se prilagoditi kako bi savršeno pristajala bebi. Ploča nosača može se prilagoditi u tri različite širine kako bi odgovarala različitim tipovima tijela.

Podstavljeni, podesivi jastuk za podupiranje vrata može se koristiti u više položaja kako bi se ublažila bol u vratu. Morate dodati podstavu gdje je potrebno kako bi vaša odjeća bila udobnija. To može uključivati podstavljene naramenice, pojas oko struka i otvore za noge. Džep za pojas i odvojiva kapuljača značajke su koje mogu olakšati putovanje s djetetom. Džep se može koristiti za spremanje sitnica, a kapuljača se može skinuti kako bi se osigurala hladovina i privatnost dok dijete spava.

Model Linen je prekrasna i profinjena nosiljka Baby Tula Explore. Svaka nosiljka izrađena je od dvije različite boje konca, što joj daje teksturirani izgled i stvara dojam da se radi o monokromatskom proizvodu. Od sirovog lana do tkanine, naše nosiljke za bebe izrađene su tako da iskoriste prednosti jedinstvenih prirodnih karakteristika ovog materijala. Dobivena iz biljke lana, tkanina dolazi iz Francuske, au njenoj proizvodnji troši se manje energije.

Materijal se lako čisti i može se prati u perilici. Također je otporan na mrlje i prljavštinu.

Naručite svoju mosiljku za bebe – Baby Tula

Objavljeno dana