Autosjedalica Kinderkraft COMFORT UP I-SIZE 9-36 kg

Osvježujuća udobnost i sigurnost vašeg mališana na putu – upoznajte autosjedalicu COMFORT UP i-Size! S ovom inovativnom autosjedalicom tvrtke Kinderkraft, vaše dijete bit će pravilno zaštićeno od 15 mjeseci do 12 godina, pružajući vam mir uma tijekom svakog putovanja.

Autosjedalica COMFORT UP i-Size zadovoljava najnoviji standard R129 i-Size, prošavši sve testove sudara s pozitivnim rezultatima. To znači da ćete imati autosjedalicu koja će vam vjerno služiti godinama, pružajući iznimnu sigurnost vašem djetetu.

Jednostavna montaža je ključna s COMFORT UP i-Size. Univerzalna montaža na auto pojas s 3 točke omogućuje brzu instalaciju autosjedalice čak i u vozilima koja nemaju ISOFIX. Intuitivne vodilice olakšavaju pravilno provlačenje pojasa, čineći cijeli postupak jednostavnim i efikasnim.

Ova autosjedalica raste s vašim djetetom, pružajući podršku od 15 mjeseci do 12 godina (9-36 kg). S jednim sustavom možete prilagoditi naslon za glavu i pojaseve istovremeno, koristeći EASY GROW SYSTEM. Sustav pojaseva s 5 točaka omogućuje vam postavljanje u jedan od 11 položaja, dok mekani štitnici čine vožnju ugodnom za vaše dijete.

COMFORT UP i-Size savršeno je prilagođena za djecu različite dobi i veličine. Ima široko, duboko sjedalo te dolazi s modularnim umetkom za najmlađe. S lakoćom ćete prilagoditi autosjedalicu rastućim potrebama vašeg djeteta.

Uz udoban i prozračan materijal, ventiliranu mrežicu na bokovima te odvojivu presvlaku koju možete lako očistiti, autosjedalica COMFORT UP i-Size osigurava ne samo udobnost za vaše dijete, već i praktičnost za vas kao roditelja.

Neka COMFORT UP i-Size bude vaša pouzdana suputnica na putu – sigurnost i udobnost koje pruža čine je izvrsnim odabirom za svaku obitelj!

Objavljeno dana